+31 6 38468961 info@tikadministratie.nl

Over Ons

 

Welkom bij TIKadministratie

Leuk dat u heeft besloten om wat meer over ons bedrijf te weten te komen. TIK administratie is een nog vrij jong bedrijf dat gestart is in 2019. Iris Kasbergen en haar zoon Thomas van Barschot hebben TIK administratie samen opgericht om ondernemers te ondersteunen bij hun administratie en ze te helpen met de groei en voortzetting van hun bedrijf. TIK administratie doet dit door vakbekwaamheid en goed advies te bieden tegen een eerlijke en overzichtelijke prijs. Het boekhoudprogramma dat wij meestal gebruiken is Exact Online.

Een administratiekantoor/boekhouder kies je niet zomaar. Het is erg belangrijk dat er ook persoonlijk contact mogelijk is. Wij kunnen u dit bieden. We stellen ons graag aan u voor:

Avatar

 

Iris Kasbergen

Toen ik een kind was, hielp ik mijn moeder al met haar werkzaamheden als boekhoudster. Ik hou van werken met cijfers en los graag problemen op. Ook leg ik graag ingewikkelde dingen in eenvoudige taal uit. In mijn vrije tijd ga ik graag naar zee. In 1994 ben ik mijn administratiekantoor IK Financiële administratie gestart in Eindhoven. Ik heb momenteel zes werknemers in dienst en het bedrijf groeit en bloeit nog steeds. Mijn zoon Thomas is één van hen en hij is uitgegroeid tot een doorgewinterd en zeer gewaardeerd medewerker. Samen zijn we een nieuw bedrijf begonnen: TIK administratie. Ik ben ervan overtuigd dat dit net zo’n succes zal worden, met hem aan het roer.

Avatar

 

Thomas van Barschot

Ik ben in 2013 begonnen met meewerken in het bedrijf van mijn moeder Iris. Al snel bleek dat dit een goede keus was. Vooral het contact met klanten en het dagelijks voeren van verschillende administraties vind ik een leuke uitdaging. De ervaring die ik in die jaren heb opgedaan, gebruik ik nu om onze klanten van dienst te zijn. Buiten het werk houd ik me graag bezig met voetbal, behalve dat ik zelf voetbal, ben ik actief in het bestuur van R.K.V.V. Brabantia en ben ik jeugdtrainer bij FC Eindhoven.

Tikadministratie.nl

Populierenweg 8
5616 SK Eindhoven
KVK: 73732095
BTW nummer: NL8596.44.522.B.01

Bezoekadres (Alleen op afspraak)

Dillenburgstraat 2
5652 AP Eindhoven