+31 6 38468961 info@tikadministratie.nl

Onze Diensten

 

Onze Diensten

Wij verzorgen de administratie voor bedrijven en particulieren. U kiest zelf wat u uit handen geeft. Het kan gaan om alleen het samenstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de aangifte IB, tot het volledig inboeken van de boekhouding en van daaruit het verzorgen van de aangiften BTW en IB.

Mocht u nog vragen hebben over onderstaande prijzen of graag een volledige offerte willen ontvangen, neem dan gerust contact op.

Inboeken van de gehele boekhouding

Het verzorgen van de gehele boekhouding op basis van onze vaste uurprijs, voor een inschatting van het aantal uur neem vrijblijvend contact met ons op.
€55,00 per uur

BTW aangifte

U houdt zelf de boekhouding bij. Wij controleren deze per kwartaal en verzorgen de aangifte BTW.
€55,00 per kwartaal

Samenstellen jaarrekening en aangifte IB, Vpb en deponering

Elke ondernemer moet verplicht ieder jaar aangifte doen. Wij stellen de jaarrekening op en van hieruit verzorgen wij de aangifte IB en Vpb en de deponering bij de KvK.
Eenmanszaak: €605,00 per jaar
V.O.F./ B.V.: €715,00 per jaar

Salarisadministratie

Wij kunnen u adviseren omtrent personeel en verzorgen de loonstroken, de aangifte loonheffingen, de loonjournaalposten, betaaladvieslijst en de jaaropgaven.
€49,50 per jaar + €12,65 per loonstrook

Advies en overige werkzaamheden

Wij kunnen u adviseren inzake uw onderneming, zoals bijvoorbeeld bij investeringen en fiscale vraagstukken. Ook kunnen we voor u contact onderhouden met de belastingdienst en andere instanties. Voor deze werkzaamheden rekenen wij ons normale uurtarief.
€55,00 per uur

Particulieren / I.O.W (zeer klein bedrijf)

Wij verzorgen ook de aangifte IB voor particulieren en kleine bedrijven met een winst onder de €3000 per jaar en een klein aantal mutaties.
particulier: €60
met partner: €70
I.O.W. (zeer klein bedrijf): €165,00

Tikadministratie.nl

Populierenweg 8
5616 SK Eindhoven
KVK: 73732095
BTW nummer: NL8596.44.522.B.01

Bezoekadres (Alleen op afspraak)

Dillenburgstraat 2
5652 AP Eindhoven